Recommendation page

ZEOLIT INFORMACIJE, novosti, AKCIJE, listajte do dna stranice, -samo na internetu!:

Blistavi ten na kojem VAm mogu pozavidjeti Vaše prijateljice i susjede. Posebno sjajni zubi, glatki iznutra i izvana bez imalo kamenca. Zdravlje kakvo odavno niste imali. 

Sve to na dohvat ruke, ovdje, na internetu, upravo na ovoj stranici. Ogledala već sutra, može ponovno postati Vaš prijatelj. Potpuno novi osjećaj kojeg ste zaslužili i Vi.


------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktivirani Zeolit-nanotehnološki mineralni komplex (AZ-NMK), mineral 21. stoljeća već DANAS!!! Za Vas. Vaš vitalitet na dohvat ruke. Naručite sada!

Što kaže Nikolina iz Zagreba?
Zahvaljujući Neurosanu riješila sam se ginekoloških problema i imam stolicu svaki dan.U fazi kad sam se čistila od teških metala, bila sam nalelektrizirana po cijelom tijelu i nisam mogla nositi hulahopke. Teški metali se izlučuju i kroz kožu tako da 2 tjedna nisam mogla sjediti pored lampe jer bi skupila sav elektricitet. Nemam više PMS. Rejuvenal je mojoj sestri Matei uljepšao lice.

Maurizio iz Rovinja: O zeolitu sam prvi put pročitao na alternativa forumu. Meni je Neurosan tako dobar da ga koristim svaki dan, konačno prva detoksikacija koju sam i osjetio, tijelo mi se očistilo toksina i teških metala...Moja sadašnja supruga je ostala trudna dok je uzimala Neurosan, čemu se jako veselimo. Koristim i Zeodent za zube jer su mi zubi svaki dan glatki i bez kamenca i dah mi je odličan. Puno mi znači da Zeodent ne sadrži fluor. 

Željka iz Vinkovaca: Zahvaljujući Neurosanu sam ponovno osjetila vitalnost, tako da imam volju za vježbanje što mi puno znači, bila sam u depresiji. Točno je da kosa postane bujnija i lepršava, da se koža proljepša i nokti su čvršći, što su vanjske manifestacije unutarnjih procesa.

Što kaže Kitti: Nisam više u pubertetu, imam 22 godine a lice mi je već godinama katastrofa od prištića. Nema što nisam isprobala. Skupe kreme, razne kozmetičke tretmane pa čak i laserske tretmane za čišćenje lica od prištića.U kupaonici imam brdo preparata. Do sada sam potrošila oko 3000 EUR(!) na svoje lice, ali bez pravoga učinka. Mama mi rekla da probam još Rejuvenal i Neurosan, da uzmognem još malo strpljenja. Nakon jedne tube Rejuvenala mi se lice preporodilo. To su primjetile i moje kolegice. I one sada koriste Rejuvenal za lice i još ga dopunjuju unutranjim tretmanom sa zeoitom u prahu Neurosanom. Ja zaista mogu izjaviti da sam pronašla rješenje za svoj problem, hvala. Sada mi je lice 95% čisto i preventivno stavljam masku jedan put tjedno. Na početku sam si pravila dvije serije po 7 dana, svaki dan po pola sata. Rejuvenal zaista vrijedi svaku lipu. Sada koristim samo jedinu kremu od zeolitnog pudera Zeodry koju si sama umiješam u običnu jeftinu hidratacijsku kremu i sada imam brdo superkvalitetne i hranjive kreme. Mogu je koristiti ne samo za lice već i za veće dijelove tijela:)

Isprobali ste brdo preparata 

          ali još uvijek imate zdravstvene tegobe?

Zeolitni prah Neurosan jedinstvenim načinom ionske razmjene će vaš organizam rasteretiti od toksina, teških metala i štetnih tvari. Opskrbit će ga vrijednim mineralima i posebnim elementima i uvesti vaše tijelo u ravnotežu.To će rezultirati visokim imunitetom bez direktnog diranja vašeg prirodnog imuniosustava. Rijetki elementi će dovesti u ravnotežu vaš hormonalni i endokrinološki sustav.Vaša će kosa zablistati i još puno toga.....

N E U R O S A N entero zeolit u prahu DETOX&Health PROTECTOR:

prirodni, aktivirani, mikronizirani klinoptilolitni zeolit u prahu

100% prirodno, Naturprodukt, učinkovita pomoć za VAš organizam , probajte i Vi i uvjerite se, ako ne budete zadovoljni, u roku od 60 dana dobit ćete povrat novaca

JEDINA BEZBOLNA DETOKSIKACIJA KOJA DJELUJE UJEDNO ANTIPARAZITNO i ODSTRANJUJE TEŠKE METALE, regulira pH organizma na blago bazični

Način konzumacije: pomiješati dva puta dnevno jednu malu žlićicu u pola deci vode i nakon toga popiti čašu čiste vode. Jedno pakiranje je dostatno za mjesec dana.
Uskladištiti na suhome, proizvod se treba čuvati u originalnoj ambalaži na sobnoj temperaturi

KORISTI SE ZA:
 temeljita jedina bezbolna detoksikacija organizma i od teških metala, kod zakiseljenja organizma, kod brojnih tegoba, kao prevencija od oboljenja i učinkovita pomoć kod već postojećeg oboljenja
 za vitalnost i  za psihofizičku kondiciju

kod zdravstvenih poremećaja:

-kod depresija i neuroza

-kod poremećaja spavanja
-hormonalnih poremećaja
-neurovegetativnih poremećaja
-opstipacije
-dermatoloških problema
-psihosomatskih manifestacija
-kod psorijaze proporučamo kombinirati sa
sterilnim zeolitnim puderom Zeonaturit skin
-kod stanja uzrokovanih virusnim i bakterijskim uzročnicima
-kod želućanih smetnji jer regulira pH organizma na blago bazični
-za regulaciju probavu i kod metaboličkog napuhavanja
 kod dermatoloških problema preporučamo kombinaciju iznutra sa proizvodima koji djeluju " izvana" (maska ili sterilni zeolitni puder Zeodry)
-kod alergija, astme, za povećanje imuniteta
-za djecu iznad 6 godina protiv alergija i povećanje koncentracije za školu
-za veću vitalnost-za poboljšanje psihofizičke kondicije organizma kod sporta
-proitiv artroza i reumatskih oboljenja
-kod svih težih oblika raznih bolesti bitno podiže vlastitu imunulošku sposobnost organizma

-kod neplodnosti konzumaciju zeolita preporučuju i klinike za reprodkciju

-kod kemoterapije za detoksikaciju i za jačanje organizma

-kod preventivnog korištenja, čisti i detoksicira organizam i podiže imunitet, kosa postaje bujnija i nokti čvršći kao rezultat unosa vrlo rijetkih elemenata katalizatora hormonalnih sustava i edokrinološlih procesa, pms nestaje i menstruacija dolazi bez bolova

Sastojci: Čisti prirodni zeolit u prahu, aktiviran iz dvije geološke žile Tokajske planine Ratka+Mad, zbog bogatstva mikroelemenata

Mineralni sastojci
: 70,1-74,8% Siliciidioxidum, 9-13% Aluminii oxidum hydricum, 1,05-3,5% Dikalii oxidum, 1,16-19,91% Ferri oxidum III, 1,03-1,78% Calcii oxidum, 0,63-1,53% Magnesii oxidum, 0,26-0,41% Dinatrii oxidum, 0,1-0,15% Titanii dioxidum, 0,05-0,06% Ferrosi oxidum II
rijetki elementi:B, V, Mo, Zn, Se, Li, Co, Sn, Ga, Mn, Cu
(na kraju stranice možete u tablici pogledati učinak rijetkih elemenata, za što su bitni)

Cijena: 290 kuna 250 g (pakiranje dostatno za mjesec dana)
+trošak pouzeća 26 kune., pošatrina za 3 komada Čistog zeolita u prahu je GRATIS:

------------------------------------------------------------------------------------------------
Za svakog kupca Zeolitnog pudera Zeonaturit skin za umiješavanje u antiage kremu, 1 maska Rejuvenal GRATIS !


U potrazi ste za super rješenjem za Vaše lice?


Rejuvenal specijalna zeolitna maska sa zelenom glinom i ekstraktom kadulje će Vaše lice počistiti, ujednačiti njezin ten, nema više T zone, i uz to će Vas još i pomladiti. Nije priča. Unikatni sastojci i jedinstveni princip djelovanja ionske stanične izmjene toksina i hranjivih tvari, podarit će Vašoj koži zavidno lijepi izgled. Da bi ste bili lijepi i po ružnom jesenskom vremenu, ne trebate ići van na tretmane. Sve možete obaviti iz udobnosti Vašeg doma. Učinkovitost maske za lice REJUVENAL potvrđuje i akreditirani njemački laboratorij za kozmetiku Dr. Graner&Partner GmbH

Riječ "Rejuvenacija" znači dubinsko obnavljanje kože bez oštećivanja gornjih dijelova epitela uslijed djelovanja Ionske Foreze.

deep detox& deep cleaning, antiage, antiwrinkling? DA. Sve to u

prirodnoj maski
 Rejuvenal zeolitna maska
      sa zelenom glinom i ekstraktom kadulje


REJUVENAL, aktivni sastojci: aktivirani zeolit, zelena glina, eksrakt kadulje

multimineralni kompleks zeolit ima slijedeće podsastojke:
Mineralni sastojci: 70,1-74,8% Siliciidioxidum, 9-13% Aluminii oxidum hydricum, 1,05-3,5% Dikalii oxidum, 1,16-19,91% Ferri oxidum III, 1,03-1,78% Calcii oxidum, 0,63-1,53% Magnesii oxidum, 0,26-0,41% Dinatrii oxidum, 0,1-0,15% Titanii dioxidum, 0,05-0,06% Ferrosi oxidum II
rijetki elementi:B, V, Mo, Zn, Se, Li, Co, Sn, Ga, Mn, Cu

Stanični unos svih ovih hranjivih sastojaka se odvija kroz klinoptilolit koji ih ujedno i detoksicira i to je tajna blistavog tena. Stanice klinptilolita su manje od veličine ljudske stanice (nano) i zato se zovu nano čestice i njihova razmjena tvari nanotehnološki postupak a sve to 100% prirodno. To su potvrdili i u znanstvenom programu HRT1 u svojoj emisiji o čarobnim učincima zeolita!

Jeste li znali da čak 75% Silicija u Zeolitu je glavni pokretač lučenja kolagena u koži? Jeste li znali da bez Selena, koža djeluje uvenulo ?


za vidljivo ljepšu kožu lica sa manje bora i prištića, brzi učinak za pomlađivanje. KLINIČKI TESTIRANO!
NOVO !

Sadržaj: 65 g g-za-15 izvanrednih učinkovitih profesionalnih tretmana kod kuće u jednoj tubi.
Antiage efekt-vidljivo smanjuje bore, smiruje nadraženu kožu, u slučaju prištića i akne, nakon 7 dana garantirano odstranjuje prištiće za najmanje 90%. 

Način primjene: Kod kože u lošem stanju: intenzivni tretman:30 minuta dnevno tijekom 7 dana, kod normalne kože: maska jedanput tjedno u trajanju 30 minuta, koža postaje mekana i samtasta, nakon maske staviti hidratantnu kremu. Maska se sa lica ispire mlačnom vodom sa umočenom vaticom. Tvrdokorni dubinski prištići se mogu i lokalno tretirati, najbolje preko noći. Kada se Rejuvenal koristi u obiku peelinga, pričeka se cca 5 minuta da nanesena masa bude polusuha i laganim polukružnim masažnim pokretima se Rejuvenal odstrani sa lica kao gumica.
Rejuvenal maska kožu lica hrani makro i mikroelementima, čisti i detoksicira, posebna preporuka i za pušače za popunjavanje bora na licu, za vlaženje kože iznutra, probajte, uvjerit ćete se sami. Kod problema na neurološkoj bazi preporučam kombinaciju sa oralnim uzimanjem Neurosana, rezultat neće izostati.

Sastojci:
illit (zelena glina), zeolit, voda, alkohol, salvia officinalis, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Cijena: 180,00 kn, poštarina besplatna

------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEONATURIT - ZEOLITNI STERILNI PUDER

  ZA BRZO ZACJELJIVANJE RANA I PRAVLJENJE KOZMETIKE
                                                                                                             

proizvod s tradicijom 25 godina

Sterilni zeolitni puder Zeonaturit skin za vrhunsku anitiage kremu protiv bora i za efikasno zatezanje kože lica.

100 g
Sastav: čisti ultramikronizirani aktivni zeolit

koristi se za brzo zacijeljivanje svih otvorenih rana, dekubitusa i herpesa te ekcema, psorijaze, kod rana nastalih na nogama od nedostatnog prokrvljenja kod problema s venama,  odstranjuje svrbež

Kod težih oblika dermatoloških problema preporučam kombinaciju s oralnom upotrebom Neurosana i vanjske upotrebe Zeodry pudera.

Tip za pripremu vrhunske kreme: umiješajte jednu čajnu žlićicu Zeonaturit pudera u hidratantnu kremu i napravite si svoju kremu za dnevnu i nočnu njegu, kremu možete koristiti ne samo za lice već i za dekolte i druge površine tijela. IZVRSNA JE, okolina će Vas pitati kamo su Vam bore nestale:). Ovakvu kremu preporučam koristiti zajedno s Rejuvenal zeolitnom maskom. Količina zeolitnog pudera od 100 g će biti dostatna za godinu dana za Vas i za Vaše prijateljice.

Cijena: 290 kn, u cijenu je uključena poštarina pouzećem, uz svaku narudžbu zeolitnog pudera na poklon maska Rejuvenal u vrijednosti 180 kn.

------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEODENT, 100% zeolit za dentalnu primjenu
zeolitna zubna pasta u prahu, bez fluora, pruža potpuno nov osjećaj u ustima, potpuno glatki zubi i iznutra i izvana, za zube bez zubnog kamenca

Zeodent se već prodaje po akcijskoj cijeni

www.potpunonovosjecaj.com
 
-skida zubni kamenac i odstranjuje afte, za zube bez zubnog kamenca
-bez šećera, protiv krvarenja desni
-za glatke zube bez kamenca
-za besprijekorni dah i cijelokupnu higijenu ustne šupljine

-rješava sve probleme sa desnima (krvarenje, paradentozu, gnojne upale desni)

-izvrsno za poklon
-dostatno za 6 mjeseci

Način upotrebe: Vlažnu četku za zube namočiti u prah skupa sa zubnom pastom ili bez zubne paste i oprati zube na uobičajni način. Količina zubnog praha koja se zalijepi na četkicu, je dovoljna za pranje zuba. Sa mekanom četkicom se peru i desni. U potpunosti zamjenjuje zubnu pastu.

Redovna cijena: 240,00 Kn, Akcijska cijena: 190,00 kuna, poštarina 26 Kn. Uz naručena 3 komada ZEODENTA (Akcija: 2+1 gratis) poštarina je gratis i na poklon dobivate i zeolitnu masku Rejuvenal u vrijednosti 180 kn.

 Kod kupnje 2 Zeodenta je treći gratis. Svaki član obitelji bi trebao imati svoju dozu iz higijenskih razloga, jer se zubna četka uranja u prah.

------------------------------------------------------------------------------------------------

ZOOLIT UNIVERSAL

Universal aktivni mikronizirani zeolit 

za gospodarske životinje i peletiranje

                                               30 godina tradicije

za veće prinose i bolje zdravlje životinja

Farmer ste a muči Vas recesija? Ne znate kako povećati svoje prihode? Pomoći će Vam Zoolit Universal:

(slobodno zatražite više informacija na mail)

Pakiranje: 5 kg, 50 kg, 1000 kg za farme u big-bagovima

Dodatak stočnoj hrani, dozira se  5-8%

Veće zdravlje životinja uz prinose veće 10-15% (povećava se iskoristivost hranjivih sastojaka iz stočne hrane), ugodnija klima u štali, manji troškovi za lijekove i veterinara

Geološki sastav: Klinoptilolit 43%, Kristobalit: 10%, kvarc:10%, kalij glina:9%, montmorrillonit, Amorfni SiO2 5%, Illit3%
Makrominerali: Si 31,8%, Al-4,8%, K-1,5%, Fe-0,7%, Ca-0,7%, Mg-0,3%, Na-0,1%
Rijetki elementi: B, V, Mo, Zn, Se, Li, Co, Sn, Ga, Mn, Cu

 

Rijetki element

u biljnome svijetu

Kod ljudi i životinja

Bor (B)

nedostatak bora se očituje zadeblanjem listova, stabiljka je krhka i lomljiva

regulira hormonalni sustav, smanjuje pražnjenje kalcija čime napomaže stvaranju koštane mase.

Silicij (Si)

kod njegovog nedostatka je razvoj biljaka slabiji

Nezamjenjivi je sastojak kod sinteze kolagena i hrskavica

Mangan (Mn)

osnovni čimbenik enzimatskih procesa

osnovni sastojak enzima, bitan je u stvaranju koštane mase.

Bakar (Cu)

osnovni čimbenik enzimatskih procesa

osnovni je sastojak za stvaranje hemoglobina, za pružnost stijenki krvnih žila

Cink (Zn)

nedostatak cinka se očituje patuljastim rastom

Napomaže zacjeljivanju rana i pravilnom funkcioniranju mišića

Selen (Se)

osnovni čimbenik enzimatskih procesa

Nedostatak Selena se očituje u poremećaju vida, preranom starenju, uvenuloj koži, ispadanju kose.

 

AKCIJE:

u tijeku akcija Neurosan 2+1 gratis sa besplatnom poštarinom i na dar Rejuvenal, zeolitna maska za dubinsko obnavljanje kože lica

u tijeku akcija Zeodent zubni prah za skidanje kamenca 2+1 gratis+na poklon Rejuvenal

u tijeku akcija Zeolitni puder Zeonaturit skin za 20 teglica kreme protiv bora za 290 kn na poklon zeolitna maska Rejuvenal, besplatna poštarina

------------------------------------------------------------------------------------------------

 


 

 

  1 kutija ima 250 g i dostatna je za mjesec dana upotrebe. Optimalna kura je u trajanju 3 mjeseca.

Svi popusti se ne odnose na zubni prah Zeodent koji ima svoju akcijsku prodaju sa akcijskim cijenama na
www.potpunonovosjecaj.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 65 g maske je dostatno za 15 intenzivnih tretmana.

Kod masne kože sa nečistoćama: 7x30 minuta tretmana u trajanju tjedan dana, kod normalne kože jedan put tjedno u trajanju 30 dana. Rezultat je čista kože, s dubinskom obnovom koja se može usporediti sa mikrodermoabrazijom ali bez oticanja lica.

Cijena maske je 180 kn. Ako naručite Puder Zeonaturit skin u količini od 100g, zeolitna maska Rejuvenal je GRATIS sa GRATIS POŠTARINOM. Od jednog pakovanja pudera Zeonaturit skin možete spraviti čak 20 teglica kreme. Za cijenu dvije maske dobivate treću gratis sa gratis poštarinom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Cijena pudera sa GRATIS maskom Rejuvenal je 290 kn, besplatna poštarina

 

 

 

 

 

 
 2+1 zeodent gratis

 Uz paket 2+1 Zeodent na poklon zeolitna maska Rejuvenal, besplatno, besplatna poštarina

UKUPNA CIJENA PAKETA:

380,00 KN

 

 

 

 

 


 

UZMITE BESPLATNI KUPON, REGISTRIRAJTE SE!

Registracija je besplatna i za čas je gotova. Poklon bon možete koristiti kao popust prilikom kupnje proizvoda osim Zeodenta. 

Svima koji se registriraju poslat ćemo mailom općeniti materijal o zeolitu sa najnovijom spoznajama publiciranima u Medical Journals i sličnim uglednim listovima.

Kliknite na zeleno polje Registracija
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 NARUČUJEM SADA

 NAkon što kliknete na kovertu za narudžbu, otvorit će se outlook, napišite Vašu poštansku adresu, što Vas muči i što želite naručiti. Ako Vam nije zgodno pisati mail, pošaljite sms na 098288528 s Vašom adresom i mail adresom za slanje uputa.

 

 

 


Šaljemo za sve zemlje EU uključujući i  Sloveniju. Također šaljemo za BIH i Srbiju, plaćanja iz tih zemalja se mogu odbijati direktnom deviznom uplatom na devizni račun ili preko paypala.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NARUČUJEM SADA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

NARUČUJEM SADA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NARUČUJEM SADA 

 

 

 

 

 

NARUČUJEM SADA

 

 

 

 

 

 

 UZMITE BESPLATNI KUPON, REGISTRIRAJTE SE!

Registracija je u potpunosti besplatna i brza.